De seksdating ervaringen van een Anneke en Jack

Meer dan een is lekkerder

Mijn maat hing straal bezopen in de stoel, voorover en halfslapende… Zijn vriendin (Ellen) zat sip te kijken. Voor de zoveelste keer had hij haar de huid helemaal volgescholden. En het was zo een lekker ding. Een jaar of 21, lange benen, flink bol van boven, ronde mooie strakke kont, grote lippen en een donkere huid met lange zwarte haren. Mijn maat vertelde altijd alles wat hij allemaal met haat uitvrat in bed en elke keer als ik haar zag moest ik aan de geile verhalen denken. Volgens mijn maat deed ze alles, was haar kut al kleddernat voordat ze haar slipje uithad, pijpte ze als de beste, wilde op alle mogelijke manieren geneukt worden, wilde alles uitproberen, je kon er alles inschuiven en ze gilde alles bij elkaar als het moest. Ik bekeek haar eens. Ze had weer een kort rokje aan, te klein en te strak. Daaronder kon ik duidelijk een klein dun slipje zien. Ook het topje was te kort en te klein en haar flinke tieten vielen er bijna uit. Ze keek me aan en zag dat ik zat te kijken. Mijn broek werd te klein en dat had ze al snel in de gaten. Ze keek eens naar de groeiende bobbel in mijn broek en toen weer naar mij. Ze ging wat verzitten en trok een been omhoog. Ik keek nu recht tegen haar slipje en mijn tent werd groter en groter en inderdaad, ik zag haar slipje nat worden. Het kreng was geil aan het worden terwijl haar vriend er bezopen naast zat. Af en toe werd mijn maat wakker. Hij keek even half bezopen naar zijn geile vriendin. Hij gromde wat en zijn hand gleed naar haar natte kut. Hij sopte er een paar vingers in.
Ik zag zijn leuter groeien in zijn broek. Ze kwam overeind, trok zonder schaamte haar slipje naar beneden en maakte de broek van mijn maat open. Een halfslappe leuter kwam te voorschijn. Ze boog nu voorover, keek me zijdelings aan en liet de halfslappe leuter in haar mond glijden. Ze begon mijn vriend langzaam te pijpen, en mij strak aankijkend. Mijn vriend mompelde iets van dat de mijne groter was… Ze keek nog eens naar mijn broek en de tent stond volledig overeind. Ze stopte en ging over mijn vriend heen met de rug naar hem toe. Ik zag van dichtbij hoe ze haar natte kut op de eikel zette. Ze stroopte haar rokje net genoeg omhoog om mij alles duidelijk te laten zien. Haar handen gleden naar haar kutje en ze trok met haar vingers haar grote kut lippen helemaal uit elkaar. Ze schoof haar geopende kutlippen over de eikel en ik zag hoe ze langzaam naar beneden gleed om alles te pakken. Ze schoof haar topje naar beneden en haar grote tieten kwamen in het zicht. Een paar strak vooruitwijzende reuze tieten met prachtige tepels… Haar kut lebberde van alle kanten en mijn pik stond op ontploffen. Ze keek me geil aan en haar blik zakte weer af naar mijn tent…
Ik liet mijn paal de vrijheid, langzaam knoopte ik mijn broek open en haalde mijn paal te voorschijn. Met grote ogen keek ze naar mijn paal. Deze was inderdaad een stuk langer maar veel dikker. Ze stapte van de neukende zatte leuter af en ging weer voor hem staan met haar uitnodigende kontje richting mij en nog steeds haar rokje omhoog. Haar benen stonden iets uit elkaar en ik kon nu goed haar kut bekijken. Ze had grote lange kutlippen, erg groot voor zo een jong ding. Haar lippen stonden uit elkaar en alles was nat van het geil.
Ze begon hem weer te pijpen en ik wist genoeg. Ik stond op en ging achter haar staan. Mijn handen gleden over de mooie geile rondingen van haar strakke kont en ze reageerde erop door met haar kontje te draaien. Mijn handen gleden door haar bilnaad en zakten af naar de natte lange gleuf. Ik schoof met mijn vingers door een kleddernatte lange gleuf. Af en toe duwde ze haar kontje naar achteren om meer te voelen. Ze zette haar benen verder uit elkaar. Ik zag haar handen naar haar kontje glijden… Met haar lange vingers trok ze haar bilnaad uit elkaar. Een supergeil gezicht. Haar handen zakten af naar haar kut en ook dit werd uit elkaar getrokken. Geil trok ze haar grote spleet uit elkaar. Langzaam was ik over mijn leuter aan het strelen, keihard stond ie. Haar vingers glimden van het vocht wat uit haar lekkende kut liep. Af en toe liet ze een vinger over haar sterretje glijden, naar binnen duwend. Ik deed een stap dichterbij en zette mijn dikke eikel precies tussen de opengetrokken kutlippen. Mijn eikel was nat van het voorvocht. Ik legde mijn handen op haar billen en ik voelde haar trillen… ik duwde mijn keiharde staaf langzaam en diep in een keer in haar opengesperde kut… Ze trok haar lippen nog verder uit elkaar en ik hoorde haar diep zuchten. Mijn kloppende lul zat nu helemaal in haar natte kut. Ze moest hem voelen kloppen. Het leek wel of ie bij elke polsslag dikker werd en het leek wel of ze dit voelde.
Ik bewoog niet… zij ook niet… Haar hoofd ging langzaam over de nog steeds halfslappe leuter van mijn bezopen maat. En hij had niet in de gaten dat ik zijn vriendin aan het neuken was. Mijn handen waren haar ronde billen aan het kneden en ik voelde een paar natte vingers richting mijn sterretje gaan… en een vingertop gleed moeiteloos naar binnen. Langzaam en geil was ze met haar vingertopje met mijn sterretje aan het spelen. Nog steeds bewoog ik niet met mijn leuter in haar kut. Mijn stijve klopte alleen. Haar kutspieren begonnen harder te knijpen en te knijpen… ze kwam bijna…. Het geile kreng…. En ze spande en spande. Mijn ene hand gleed naar haar kut, sopte deze nat en gleed af naar haat sterretje. Ik duwde verder en gleed naar binnen. Haar kut krampte heviger. Hoe dieper ik de vinger in haar kontje stopte, hoe harder ze krampte. Langzaam trok ik mijn stijve uit haar kut. Ze stond op het punt om te komen. Mijn leuter was nu helemaal uit haar kut en het geil drupte eruit. De paal van mijn maat was inmiddels stijf zo te zien. Ze draaide zich om, pakte de leuter van haar vriend, zette deze tegen haar sterretje aan en liet zich moeiteloos over de paal van mijn vriend zakken. Tegelijkertijd zag ik haar kut krampen en trekken. Geil liep uit haar kut.
Ze keek me strak aan, hevig ademend. Het kreng was klaar aan het komen. Ik ging voor haar staan, zover dat ze me net niet aan kon raken. Mijn stijve stond recht vooruit en klopte nog volop. Haar handen gleden naar haar grote tieten en ze begon ze heerlijk te kneden. Ik gleed met mijn ene hand over mijn natte eikel, langzaam naar beneden en weer omhoog. Weer omlaag en omhoog en aan het einde mijn leuter strak afklemmend. Mijn eikel stond op ontploffen… ik sloot mijn ogen en liet mijn geil de vrije loop. Een dikke straal sperma spoot tegen haar kut aan, een andere straal over haar tieten en weer een nogmaals over haar kut. Met beide handen smeerde ze alles over haar tieten, buik en kut en bleef me strak aankijken. Langzaam trok ze de leuter van haar vriend uit haar kont en hij viel gelijk in slaap. Ze deed haar rokje en topje goed en bleef me strak aankijken. Ikzelf deed mijn kleren ook goed. Ze stapte op me af en gaf me een kus op mijn wang.
“Ik wil vanavond nog een paar keer geneukt worden… maar wel volgens mijn regels… Doe je mee…” fluisterde ze zachtjes… Mijn leuter stond meteen weer overeind! Haar hand voelde mijn dikke bobbel en ze glimlachte… “Over een uurtje op de hoek in de bar…” riep ze nog… Ik kwam de bar binnen en zag ze al gelijk op de hoek van de bar staan, 2 mannen stonden naast haar. Ik bleef op een afstandje staan kijken. Ze leunde tegen de bar aan, had een erg kort rokje aan en weer een strak topje. Wel in andere kleurtjes… Duidelijk geen bh wat te zien was aan een paar lichtelijk opgezwollen tepels. Het kreng was zichtbaar aan het opgeilen, haarzelf maar ook de mannen. Beide mannen stonden erg dicht bij haar en ik zag de hand van de ene man richting haar billen gaan.
Ze gaf geen kik en liet de man begaan. De hand was duidelijk bezig om haar billen te verkennen. Ook de hand van de andere man verdween richting haar ronde kontje. Ze had er duidelijk schik in. De mannen ook want er begonnen bobbels te groeien… De beide handen gleden brutaal over de heerlijke rondingen en af en toe draaide ze met haar kontje om te laten merken dat ze het lekker vond. De tepels zeker want deze staken bijna door haar bloesje heen… Plotseling bukte ze voorover om zogenaamd iets op te raken… maar in plaats daarvan masseerde ze even kort en hevig de dikke bobbels in de broeken van de beide mannen.
Tegelijkertijd zag je beide handen over haar spleet glijden… Wat een ontzetten geil kreng was dit… De ene man pakte een kruk en ging erop zitten. Je zag hem effe rondkijken en hij koos een positie, zodat vrijwel niemand iets kon zien. Het geile kreng hing nog steeds tegen de bar, de man op de kruk dicht tegen haar aan en de andere man staand en ook vrijwel tegen te kruk aan. Ze waren duidelijk wat van plan. Ik zocht een andere positie zodat ik alles goed kon zien, en dat hun niets in de gaten hadden. De staande man maakte tot mijn verbazing de gulp open van de zittende man. De staande man haalde de stijve leuter van de zittende man eruit. Ik zag zijn hand langzaam over de stijve leuter glijden. De zittende man genoot duidelijk en het geile kreng keek met natte ogen naar wat er allemaal gebeurde. Ze frunnikte wat onder haar rokje en ik zag een klein slipje over haar benen en enkels naar beneden glijden. Het kreng stond nu in haar blote kut onder dat korte rokje. Handen gleden nu over haar kontje en kutje… Haar grote tieten gingen hevig op en neer door haar ademhaling. Haar kut moest nu wel kletsnat zijn. De staande man liet zijn hand flink door haar grote natte kut glijden.
Dat was duidelijk aan zijn bewegingen te zien. Vanuit die natte kut ging zijn hand direct naar de stijve paal van de zittende man. Ik zag de lul helemaal blinken van het geil van Ellen en de nattigheid druppelde uit haar ogen. De paal stond recht overeind. Ellen bukte even snel naar beneden om zogenaamd weer iets op te maken, maar inplaats van iets op te rapen van de grond slokte ze in een teug het hele stijve geval in haar mond… Onder aangekomen bleef ze effe stil staan en ging toen langzaam zuigend weer omhoog…. De staande man kon op deze manier snel van achter zijn hand in haar soppende kut duwen… Wat een film was dit… Dit zou verkopen… Ze liet de leuter uit haar mond glijden en ging weer overeind staan. Plotseling draaide ze zich om, met haar kontje naar de zittende man. Ze wipte effe omhoog, zocht wat en liet zich langzaam op de slip van de man zakken. De stijve leuter zat nu in haar kut. Ze hing voorover op de bar en ze babbelden allemaal vrolijk verder. Zo bleef ze een minuut of 5 zitten, vrijwel onbeweeglijk. Ik wist dat ze volop met haar kut aan het knijpen was en op zeker minimaal 2 keer zou komen. Ze keek effe om naar de man en stapte weer van hem af. Een duidelijk natte kledderboel achterlatend. De staande man pakte de glimmende paal snel in zijn hand en maakte trekkende bewegingen. Ellen stond weer met haar rug tegen de bar te praten en te kijken. Na een paar tellen zag ik Ellen haar rokje optillen en dikke stralen sperma vlogen tegen haar kut aan. 3, 4 stralen wit sperma bedekten haar kut…. De man stopte zijn vettige leuter weer terug in zijn broek, Ellen pakte de andere man vast en duwde deze met zijn hoofd naar beneden… Hij begon al het sperma op te likken… Effe later deed ze haar rokje goed, stapte tussen de mannen door, liep recht op mij af, gaf me een kus en zei “genoten schatje…, maar ben maar niet bang. Er komt nog meer vanavond!!!” Mijn knots klopte als een gek en ik hapte naar adem… Zonder verder nog iets te zeggen liep ze de bar uit richting overkant naar een sexbioscoop.
Ze gooide wat geld op de toonbank en liep door. Ik erachter aan. Ze nam plaats in een kleine bioscoopzaal met een stuk of 20 ruime banken. Op het grote scherm werd flink geneukt. Een neger neukte een meisje. Er zaten een man of 5 in de bioscoop. Ze nam plaats op een bank met 2 opgeschoten jongens van een jaar of 18. Er zat ongeveer 1 meter tussen haar en de jongens. Ik ging achter hun zitten. De 2 jongens kleurden tot achter hun oren en de ene zei tegen de andere “euhh zie je dat wijf… wat een tieten…”.
Ellen hoorde het, stond op en ging tussen hun in zitten. Zonder blikken of blozen trok ze haar shirtje omhoog… “Jullie hadden het over mijn tieten… hoorde ik”.
De 2 jongens stierven bijna en ze begonnen beide te stotteren… Ellen haalde snel 2 piemels te voorschijn en tja, wat wil je, daar hoef je maar naar te kijken en staat strak. Deze 2 redelijke piemels stonden keihard overeind. Ze begon de ene leuter met snelle halen te bewerken en de andere paal schoof ze over haar warme likken. 5 tellen later voelde ze de leuter in haar mond kloppen en nog een tel later kwamen er stralen sperma te voorschijn… Een licht gekreun was hoorbaar. De andere leuter in haar hand begon ook te kloppen. Ze stopte met pijpen en keek eens naar de nog steeds hard staande jongenspaal. Haar andere hand gleed nog steeds over de leuter van de andere jongen. Ook dat duurde niet lang meer.
Ze trok de hand van de klaargekomen jongen naar haar natte kut en zei “voel eens hoe nat mijn spleet is, sop je vingers er eens doorheen…”.
Dat was genoeg voor de ander om ook klaar te komen. Hij had gehoord wat ze zei en floep floep floep… Daar spoten de stralen sperma bijna 2 meter omhoog….
En ook dit stijve geval bleef stijf staan zag ze goedkeurend. De jongenshand gleed soepel door haar natte openstaande kut en haar benen stonden wijd uit elkaar. Ze voelde nu ook een andere hand door haar kut gaan. De ene hand was zelfs zo brutaal om haar geil naar beneden te smeren over haar bilnaad en kontgaatje. Dat was op dat moment te zien op grootbeeld zag ze in haar ooghoeken. Effe daarna werd de meid op scherm gevuld door 2 leuters… Ze stond op en stapte op de stijve paal van de ene jongen. Inplaats van in haar kutje plaatste ze de eikel tegen haar sterretje. En zonder moeite gleed de jongenspik in haar kontje. Ze trok de andere jongen overeind, pakte de leuter vast en dirigeerde deze zo dat die ook gelijk in haar kut zat. Ze begon met haar kontje te draaien en de andere leuter wipte snel op en neer. Ze neukende jongen pakte haar tieten vast en neukte als een konijn. 10 seconden later trok ie zijn leuter uit haar kut en spoot dunne stralen sperma tegen haar kut aan. Ellen gleed met har vingers door het sperma en over haar vettige kut. Ze was zichzelf klaar aan het vingeren met de andere leuter in haar kont. Ze ging iets omhoog zitten zodat de jongen op en neer kon gaan. En dat deed ie. Ze werd sneller geneukt en ze begon zwaar te hijgen.
De andere uitgeneukte jongen had nog steeds een stijve. Deze duwde zijn nog nadruppelende paal brutaal in de mond van Ellen. Pijpend, vingerend en kontneukend hoorde ik haar sneller en zwaar hijgen. Het kreng begon te komen en te komen en te komen… Ze liet de leuter uit haar mond glijden en een lange diepe kreun kwam eruit… Genoeg om de kontjesneuker ook te laten komen… Hij trok zijn leuter uit haar sterretje en ook hier hoge stralen sperma die over haar tieten en buik spoten. De andere jongen die voor haar stond kwam voor de derde keer klaar… En het kreunen ging voort…. En eindigde in een hele diepe zucht… Ze kuste de beide jongens op de wang, deed haar topje en rokje goed, keek eens achterom naar mij, knipoogde en zei “en nu op naar het zwaardere werk…” Ze loodste me via een achterdeur in een gebouw. Een paar gangen doorgelopen zei ze tegen met om een andere deur te nemen en ze verdween in een andere gang. Ik deed de deur open en kwam in een sfeervolle striptent. Groepen mannen en vrouwen zaten in relaxte fauteuils en in het midden was een soort van loper-podium. Mooie jonge meiden liepen op en af om drank te verschaffen. Ik plaatste me in een fauteuil en meteen kwam een mooie donkerharige schone met vragen of ik wat wilde drinken. Ze bukte voorover en legde een hand op mijn been, vrijwel naast mijn halfslappe leuter. Haar grote tieten hingen dorstig voor me en ik bestelde een biertje. De muziek begon in een ander ritme en de spotlights gingen aan op Ellen. Ze kwam het podium op in een doorzichtig strak broekje met topje. Opzwepend en geil begon ze te dansen, haar ogen bij mij naar binnen prikkend. Uiteindelijk danste ze zichzelf naakt. De tepels op haar grote tieten stonden strak vooruit. Het kreng was geil!!! Zware trommels begonnen en op dit ritme stapte een enorme neger op het podium, naakt, met een enorme slaphangende leuter… Dit zou toch niet waar zijn… De slappe leuter was inderdaad echt enorm.
De man ging op een soort van stoel achterover hangen. De stoel draaide langzaam rond zodat iedereen alles goed kon zien. Ze kroop over hem totdat haar grote kut recht voor zijn mond hing. En zelf hing ze nu recht voor de slappe leuter. Langzaam kloppend kwam de paal overeind in haar mond totdat ze hem moest laten gaan omdat ie niet meer in haar mond paste. En nu was duidelijk te zoen hoe groot, zoiets had ik nog nooit gezien. Haar handen gleden nu langzaam over de superdikke en lange paal. Ze liet zich langzaam naar beneden zakken, ging met beide benen naast hem staan, zette de dikke eikel tegen haar grote kut. Je zag de eikel de lippen open splijten… en ze liet zich langzaam zakken over deze dikke lange lat. Ze begon langzaam te rijden en te rijden… Zwaar hijgend gingen haar tieten op en neer. Het publiek jubelde en gilde. Op sommige plekken zag je wat hoofden op en neer gaan van pijpende vrouwen. Naast me was een stelletje hetzelfde aan het doen… Blijkbaar ging hier op zien eten doet eten… en ik zat hier weer alleen met een stijve die op springen stond… De neger had haar nu omgedraaid en op haar knieën gezet. Ze werd nu van achter geneukt. De zware neger beukte zich helemaal suf. Zijn grote ballen kletsten tegen haar kut aan bij elke stoot. De dikke lange paal zag je duidelijk in en uit haar grote kut schuiven. Haar tieten kletsten bij elke stoot op en neer. En bij elke stoot gilde ze harder en harder… Het kreng was al diverse malen klaargekomen… Naast me op de bank spoot de man zijn sperma over de buik van een vrouw… De vrouw, relatief klein met grote borsten liep naar het podium toe. Ze ging achter de neukende neger staan en begon zijn ballen te masseren.
De neger dirigeerde haar ook op haar knieeen naast Ellen. 2 geile omhoogstekende kontjes naast elkaar. De neger neukte door en zijn enen hand gleed over de kut van de andere meid. De andere meid was duidelijk kleiner van kut, een kutje… De grote vingers van de man gleden met moeite naar binnen… maar de kut lekte wel van alle kanten. Een flinke kleddernatte kut… Dat is geil. De neger haalde zijn dikke paal uit de grote platgeneukte kut van ellen en duwde deze nu tegen het kleine kutje van het geile kleine ding… Je zag de dikke eikel naar binnen persen. De lippen stonden helemaal strak om de kutlipjes.
De pik ging er met moeite in… maar hij duwde door en door en door tot dat alles erin zat. Het jonge grietje gilde het uit en het leek wel of ze geslacht werd… maar dan anders…. Waarschijnlijk had ze nog nooit zo een apparaat in haar gehad, maar ze genoot met volle dikke teugen. Ellen zat nu op haar kont en was zich wild heftig aan het vingeren terwijl ze naar het neukende stel keek. Ze vingerede zich helemaal suf… terwijl ze diep begon te kreunen… Je zag haar helemaal krampen en verstijven totdat er een grote straal geil uit haar kut perste. Het kreng kwam spuitend klaar… Bij elke pers kwam er geil uitgespoten…. Wat een geil gezicht… Het neukende meisje naast haar was inmiddels al 3 keer klaargekomen volgens mij te horen aan haar gekreun… De neger haalde nu zijn pik uit het kutje. De meid draaide zich ook om en zette zich op dezelfde manier naast Ellen. De neger begon langzaam aan zijn harde lat te trekken… een paar tellen later stopte hij met zijn hand helemaal achteraan en klemde alles af… Dikke stralen sperma vlogen uit zijn openbarstende eikel… twee dikke stralen spoten over de tieten van Ellen, de volgende straal spoot tegen het lekkende kutje van het andere grietje en de volgende stralen kwamen overal terecht. Het leek wel een brandslang… met veel vuur om zich heen…. Het publiek ging helemaal uit zijn dak, vooral de vrouwen die binnen waren gilden het uit. Ik keek nog eens goed om me heen en duidelijk was dat dit geile tafereel nogal wat geilheid had veroorzaakt. Vrijwel overal zag ik de aanwezige dames zonder slipjes, al dan niet nog bezig om zichzelf of anderen te verwennen.
Her en der ook wat slapgeneukte en nadruppende leuters en ook nog wat die op volle oorlogssterkte waren… De meid die aan het begin mijn drankje gebracht had, die met die volle borsten, stond naast me en keek afwisseld waterig naar de tent in mijn broek en daarna naar het podium, vragend en hongerig… Ellen lag loom op het podium, een beetje na te vrijen met het andere, helemaal platgeneukte meisje met het (voorheen denk ik zo) kleine kutje. Haar ogen waren op mij gericht… en ze keek vervolgens naar het meisje naast me… Ze likte langs haar lippen… Ik schoof mijn hand onder haar korte open rokje, waar duidelijk niets onder zat en wat duidelijk nat was. Heel erg soepel schoof een vinger in haar kleddernatte kutje, … twee ook… Ik schoof wat op en neer, haalde de vingers uit har kutje en likte, duidelijk zichtbaar voor Ellen, mijn vingers schoon… Ik sopte mijn vingers nog eens naar binnen. Ook dit was geen klein kutje. Volgens mij had hier die zware negerpaal ook regelmatig de boel op liggen rekken… Mijn tent werd nog groter, haar tieten gingen zwaar op en neer… haar tepels staken boven haar shirt uit nu, niet te klein… en het kreng was nat en geil… Ze ging nu voor me staan met haar kontje naar me toe en bukte een beetje voorover. Met haar ellebogen hing ze nu op het podium en ik zag Ellen en het andere meisje dichterbij kruipen. Ellen verwelkomde haar met een enorm geile tongzoen en het andere meisje begon de billen van Ellen te kussen… Ik zat nog steeds in mijn stoel en had een heerlijk uitzicht op een te kort rokje. Ik gleed met mijn handen over de mooie strakke ronde billen, af en toe de heerlijke bilnaad onderzoekend… wat blijkbaar lekker was want ze spreidde haar benen en haar kontje ging nog meer omhoog… Ik gleed met mijn tong over haar bilnaad, richting sterretje… af naar haar grote lebberende kut… Ze veerde en hijgde mee en meer… Tering, nu kon ik de grote kutlippen pas echt goed zien… Deze kut was nog groter dan die van Ellen. Een paar zware kutlippen die helemaal open stonden en een echt lange vettige geile kale gleuf… druipend van het geil… Ik stopte er drie vingers in… plaats genoeg… Ik pakte het bierflesje van tafel en sopte het in een keer in haar natte gleuf… Ze veerde vooruit en hard terug… Ze wilde meer en duwde harder. Ik hield de fles stil en ze duwde de fles zelf helemaal met haar kontje naar binnen… Tering, die fles zat helemaal in haar kut… Ik schoof de fles langzaam op en neer en ik zag de binnenste kutlippen elke keer mee naar buiten komen… Geil liep naast haar lippen naar beneden… Met het puntje van mijn tong sopte ik over haar sterretje en bij elke aanraking sidderde ze… Ik zette mijn pink tegen haar poepertje en duwde soepel door… Ze draaide met haar bovenlijf… Af en toe zag ik Ellen geil en waterig kijken… Het hoofd van het andere meisje zat helemaal strak in haar kut begraven. Ze werd helemaal suf gelikt, dat was duidelijk… en ze genoot met volle teugen… en door de bedrijven door hevig geil kussend met de meid die de fles in haar kut had… Ondertussen hadden zich wat toeschouwers verzameld om ons heen. Ik zag mannen en vrouwen kijken, ik zag mannen likken en neuken en pijpen… ik zag vrouwen neuken, likken en pijpen… Een erg geil gezicht… Naast mijn dienstmeisje stonden 2 mannen zonder broek. Beide hadden hun stijve leuters in hun handen en waren langzaam aan het trekken richting de op en neer deinende tieten… De fles zat nog steeds in haar kut en schoof langzaam op en neer. Ik hield de fles vast en zij schoof met haar kut over de fles, zo haar eigen ritme bepalend…
Mijn pink was inmiddels vervangen door mijn dikkere middelvinger en ook deze gleed soepel in en uit… af en toe lekker vettig makend aan haar lekkende kut… Mijn leuter stond nog steeds strak overeind in zijn tent… De barmeid duwde zichzelf naar voren en de fles schoof uit haar kut… een heerlijk ruikende kut werd nu tegen mijn gezicht aan gedrukt, nat en groot… Ik kon met mijn hele mond en tong en lippen over haar kutlippen glijden… Het krneg was duidelijk al een paar keer gekomen. Ik hoefde niets te doen dan mijn hoofd stil te houden. Ze wilde zelf haar bewegingen maken. Ze schoof langzaam over mijn lippen, mond en tong… Ze zocht duidelijk de lekkerste en geilste plekjes. Mijn handen gleden langzaam over haar billen, haar bilnaad en af en toe over haar sterretje. Ik voelde haar spieren spannen… het kreng kwam bijna klaar… haar kut begon duidelijk te krampen tegen mijn gezicht en het leek wel of ze een kraan open draaide. Warm en stroperig nat geil perste zich naar buiten, langs en in mijn mond voelde ik het naar beneden lopen… Mijn handen waren inmiddels ook kleddernat…..
De 2 mannen naast haar zaten ook bijna op springen. Ellen had een pik af en toe in haar mond genomen, en aan de andere kant hing het kleine kutjes meisje aan de andere leuter te zuigen en te trekken… Vrijwel op hetzelfde moment zag je dikke stralen sperma tegen de tieten van mijn hijgende en na-stuiptrekkende melkmeisje kwakken… de laatste stralen sperma werden netjes door de dames opgelikt. En ik zat nog steeds met een volle landing… het leek wel oftie alsmaar dikker en dikker werd… Ellen kwam naar me toe… en trok mijn broek en onderbroek uit… af en toe een lange haal gevend aan mijn stijve… Het kleine kutjes meisje stond geil te kijken. Ze loodste me naar een rechte stoel met open ronding van onder en wenkte het kleine kutje. Mijn armen en benen weren strak aan de leuningen en poten van de stoel gebonden… Het kleine kutje werd op mijn dikke eikel gezet en het was inderdaad een strak klein kutje… daarom jammerde ze zo toen die zwarte knots haar oprekte… Langzaam schoof het natte strakke kutje over mijn harde paal. Ze zat met haar rug naar mij toe. Af en toe voorover bukkend… Ellen kneedde haar borsten en geilde met haar tong over haar mondje… Ellen bukte tussen mijn opengesperde benen en zat nu met haar gezicht recht voor mijn neukende paal in het kleine kutje. Ik voelde haar hete adem en af en toe een natte lik over mijn naar buiten schuivende paal… af en toe afglijdend naar mijn ballen… Een jongen van een jaar of 18 kwam dichterbij. Hij was helemaal naakt, erg slank en helemaal kaal en glad. Hij had een glimmende leuter die recht omhoog stond. Zonder iets te zeggen ging hij voor het kleine kutjes meisje staan en duwde zijn staaf in haar, ook niet al te grote, mondje. Met volle teugen gleed de leuter in en uit haar met speeksel bedekte mond. De jongen genoot duidelijk en af en toe zag ik dikke druppels vocht uit zijn eikel komen. Ik voelde de hand van Ellen over mijn sterretje glijden… alles was vettig… af en toe sopte ze een vinger naar binnen… en de jongen verdween uit mijn beeld… totdat ik iets dikkers tegen mijn sterretje voelde. Ik kon niet zien wat… maar het was duidelijk dikker dan een vinger, en duidelijk warmer en wilde duidelijk naar binnen… Ik stond op het punt om geneukt te worden… Mijn stijve leuter werd nog steeds langzaam geneukt, elke keer even precies op het juiste moment stoppend zodat ik niet zou komen… Bijna zeker wetend dat ik het kleine kutje helemaal uit elkaar zou laten klappen… en er schoof een eikel naar binnen.. floepte naar binnen. De warme dikke eikel, van de jonge jongen dacht ik, zat nu in mijn kontje, te wennen…. Geil gevoel… en ik ontspande me meer en meer… Ellen was nu mijn billen, ballen en bilnaad aan het masseren… Iemand liep om ons heen met een videocamera!!! En de leuter schoof dieper en dieper naar binnen en ik werd geiler en geiler… De harde jongenspaal schoof nu langzaam op en neer in mijn vettige kontje en het kutje bleef stil op mijn neuklat zitten… Ik werd zwart voor mijn ogen…. Ook de leuter in mijn kontje bewoog nu niet meer.
Ik voelde hem alleen kloppen en aan-en ontspannen in mijn gaatje, net zoals het strakke kutje… Ik voelde de kutspieren mijn kwijlende paal melken… Ellen stond op en fluisterde geil in mijn oor… “Dat kleine geile kutje is je af aan het klemmen. Zogauw dit strakke kutje van je harde paal af is… spuit je je geil over mijn tieten….”!
Ze likte geil over mijn oren en nek en ik voelde het strakke kutje nog strakker worden en omhoog schuiven… Het leek wel of er 5 liter sperma in mijn ballen zat…. Het kutje stapte opzij en Ellen stond voor me, met haar grote tieten bungelend voor me… een lange druppel speeksel droop uit haar mond op mijn eikel… en ik begon te braken… Een dikke straal sperma spoot recht omhoog tussen haar twee tieten en spatte vet uit elkaar. Ik voelde de harde jongenspaal opveren… en harder kloppen… Ellen kwam dichterbij en de tweede straal sperma spoot recht tegen haar kut die ze net opentrok… Ik voelde de dikke leuter naar buiten schuiven en de eikel zat nu kloppend tegen de binnenkant van mijn sterretje… De derde straal spoot ik recht in haar openstaande mond… De eikel floepte uit mijn kontje en een geile warme straal sperma voelde ik keihard tegen mijn sterretje aanspuiten…
De vierde straal was geen straal meer maar een continu nadruppelde eikel, waarbij mijn hele lichaam spastische trekken maakte, lijkende op iemand die op de elektrische stoel zat en bezig was aan zijn laatste seconden… en weer een straal sperma tegen mijn kontgaatje aan… en de eikel schoof door de klodders sperma naar binnen en een derde straal warm sperma voelde ik duidelijk naar binnen spuiten…. En hevig naschokkend bleef mijn eikel nalekken…. En het werd weer licht… en ik zag Ellen glimlachen. Het kleine kutje stond strak om Ellen geklemd en ik voelde geen eikel meer… De videocamera snorde nog steeds en een hevig gejoel en geklap begon rondom me heen….. Een man kwam naar me toe en gaf me een visitekaartje… Als jij de eigenaar bent van dat schepsel (en hij keek naar Ellen) moet je maar eens bellen… Een paar weken gingen voorbij. Ellen was het gezuip van mijn maat beu en had de koffers gepakt. Ze woonde nu alleen. Paar dagen later belde ik de man op, Henry. We maakten een afspraak de volgende zondag. Hij zou voor vervoer zorgen en ons oppikken. Per email kregen we de kledingvoorschriften voor een witfeest met of zonder bovenkleding: dame en heer alles wit. Onderkleding doorzichtig wit. Zogezegd zo gedaan. Ellen had witte hoge hakken, een elastisch semi doorzichtig broekje met topje uit 1 stuk. En wat witte accessoires. Daaroverheen een dunne witte doek die ze omgeslagen had.
Haar grote borsten deinden bij elke beweging. Ikzelf had een strakke short aan, zelfde stof als Ellen, witte schoenen en een zelfde shirt. Met daaroverheen een lange witte jas. Allebei klaar voor de strijd hoorden we een auto stoppen. We stapten in een witte limousine. De chauffeur was de podiumneger met het enorme geweer. Ellen glimlachte naar de chauffeur en hij zette een brede lach terug. Ook tegen mij glimlachte hij. Een mooie hostess schonk ons champagne in. Onze hostess was duidelijk niet veel ouder dan Ellen en zag er zeker niet minder uit. Mijn broekje begon duidelijk wat te knellen… en de hostess glimlachte naar Ellen… De hostess draaide zich met haar kontje richting ons om iets tegen de chauffeur te zeggen. Door haar te korte en strakke rokje kon je zo haar kale kutje duidelijk zien, en een klein witgouden ringetje. Ellen stapte op haar knieën naar voren en liet langzaam haar zachte tong over haar bilnaad glijden. De hostess bleef me de chauffeur praten… Ik drukte op een knop van de dvd en binnen een paar seconden zag ik mezelf en Ellen op het videoscherm… Dit was de video die ze laatst opgenomen hadden…. Ellen keek even zijdelings naar het scherm, glimlachte naar mij en ging verder met haar likwerk… De hostess kreunde bij elk likje… en haar kutje begon duidelijk nat te worden. Ik kwam dichterbij zitten en keek eens goed naar het kutje. Een mooi klein en strak kutje met kleine kutlipjes. Bij elk likje duwde Ellen de lipjes een beetje open zodat er een druppeltje vocht naar beneden gleed… Een mooie roze binnenkant, wat goed kleurde bij het tongetje van Ellen… Ik keek eens over de rand van de voorbank en de hostess was haar handen langs de stijve paal van de chauffeur aan het schuiven. De leuter was helemaal vettig van het voorvocht. Wat een paal!!!
Weer verwonderde ik me dat zoiets naar binnen kon zonder te stikken… De hostess draaide zich weer om naar ons.

verhaal categorie: