Nieuwe top website

Als er iets veranderlijk is dan is het wel een top 10. Sinds maanden leuke ervaringen op flirtplek ben ik nu vooral actief op speedmailen. Een leuke site met veel verschillende type mensen. Waarom ben ik nou overgestapt?
Heel simpel, omdat ik wat nieuws wilde. Speedmailen werk verrassend simpel en mijn eerste ervaringen zijn positief. De mensen zijn leuk en makkelijk in de omgang. De heren respecteren nee en gaan huin eigen gang. Ook lijkt de site een stuk goedkoper dan flirtplek en dat merk ik wel aan het aantal berichten dat ik krijg van de heren en ook dames haha.

Ook worden berichten daardoor eerder beantwoord. De dames zullen je netjes te worod staan en aangeven of je wel of niet hun type bent, dat is wel zo netjes.

Als je lid wordt van speedmailen dan zijn de eerste drie berichten gratis. Ook worden en regelmatig gratis credits uitgedeeld. Dat is natuurlijk perfect.

Meld je DIRECT aan!
direct aanmelden