DatingEasy

Dating met Datingeasy was voor mij weer de iedeale manier om in leuk en lekker contact te komen met mannen. De oude websites zijn erg leuk, maar het begint toch steeds weer te kriebelen om wat nieuws te proberen.


Op deze Datingsite heb ik mij dan ook ingeschreven op aanraden van mijn vriendin Josje. Zij had al wat leuke dates achter de rug en heeft er uiteidnelijk een relatioe aan over gehouden.
Dat is dan ook de insteek van deze website, maar uit de verhalen van Josje blijkt dat er prima erg goede seks kan voortkomen uit een vrijblijvende date. De meeste manenen en vrouwen doen voor dat ze op zoek zijn naar een relatie, omdat dat 'hoort'. Maar eigenlijk hebben heel veel van de leden gewoon zin in lekkere seks.

Op deze date site vind je dan ook mannen die op zoek zijn naar een relatie, of gewoon een wilde nacht. De mannen voor een wilde nacht heb ik overgeslagen, want gewoon een beetje neuken kan ik ook wel in de kroeg vinden. Na 3 weken heb ik mijn eerste date gehad en dat  bleek geen schot in de roos. De man was lelijker dan op zijn profiel en ook was hij niet zo leuk.

Erg jammer dus.

 

Gelukkig was het twee weken later wel raak. Jermaine was een leuke jongen die spontaan en erg sexy was. Deze jongen was er een om te houden. Ik spreek nog steds af en toe wat met Jermaine af zo lang het leuk blijft. Als het saai wordt.. dan zoek ik weer een nieuwe site.

x Anneke