Relatieplanet

Relatieplanet is een site waar ik lid van ben geworden enige tijd geleden. Het viel me op dat na een date mannen niets meer van zich lieten hieren en gewoon weer actief waren op de site. Dat is natuurlijk erg vervelend als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Nu ben ik zelf niet vies van een lekkere date, dus ik laat me wel eens versieren door een man op relatieplanet.

Het grote voordeel van deze site is: Inschrijven is gratis, profielen zoeken is gratis en je gratis interesse tonen. Hierdoor is relatie planet ideaal om uit te zoeken wat je een leuke vrouw of man vind. In tegensyelling tot de echte seksdatingwebsites he je hier ook veel mannen en vrouwen die een serieuze relatie zoeken. Dus wees niet teleurgesteld dat een vrouw of man niet in is voor een seksdate.

Het kan dus voorkomen dat je dat eeen echte realtie wil, dat kan een nadeel zijn want je weet dat sommige mensen erg kunnen blijven hangen. Ik hoorde van vrouwen dat ze erg boos waren op mannen omdat ze na hun date niets ,meer van de man hadden gehoord en dat ze hem gewooon weer actief hadden gezien op de site. Gelukkig heb ik hier geen last van.

Dus relatieplanet, is niet mijn favoriet, maar omdat er veel gratis mogelijkheden zijn noem ik de site toch even.

Dus wil je gratis 'rondspeuren' wordt dan lid bij relatieplanet

  • Gratis inschrijven
  • Gratis profielen zoeken
  • Gratis interesse tonen