Speedmailen

Ik ben sinds kort lid bij speedmailen. Langzaam aan merk ik dat sommige sites steeds hetzelfde type mensen trekt. Bij speedmailen is dat anders omdat op deze site eigenlijk geen sex wordt aangeboden. Maar toch blijken de mannen wel te porren voor wat erotische chat sessies en het ruilen van leuke foto's.

Natuurlijk zal niet ieder contact uitlopen tot een dat, maar dat is voor mij ook niet de bedoeling. Vos speedmailen heb ik wat leuke mensen leren kennen met wie ik regelmatig contact heb zonder ermee afgesproken te hebben. Het is dan leuk om te praten over elkaars avonturen en soms het ruilen van leuke en spanende foto's.

leuke actieve site

Gescheven door: Joshua

Via een andere site ben ik op speedmailen terechtgekomen en het is een leuke site met actieve mensen.
Alleen jammer dat de meeste lekkere vrouwen niet in de buurt wonen. Daaro ben ik zelf niet verder gekomen dan het uitwisselen van spannende foto's en leuke geile chats.

Ik ben zelf niet de knapste dus spreek ik niet de mooiste dames aan. Ik krijg ongeveer van de helft van de dames antwoord. Ook krijg in niet elke dag een nieuwe dame die mij aanspreekt zols bij de die nep sites vaak het geval is.

Jammergenoeg nog geen date geregeld via deze site, maar ik vind het prettig werken.